Over ons

Onze visie

Wij mensen delen het verlangen om onvoorwaardelijk lief te hebben en geliefd te worden. Kernwaarden als respect, vertrouwen, oordeelloosheid en zelfbeheersing zijn daarbij belangrijke. Door actief met deze waarden bezig te zijn, staan we onszelf toe te groeien. Daarmee halen we het beste in onszelf naar boven en kunnen we afscheid nemen van destructieve, egocentrische motivaties – zodat we ons meest positieve en liefdevolle leven kunnen leven! Dat gunnen we iedereen: weg met die maskers, omhels jezelf en elkaar, inclusief kwetsbaarheden.

Wij zijn Marleen en Elle

Marleen Lassche

Marleen: “Relaties zijn geweldig, maar niet altijd even makkelijk. Je verhoudt je niet alleen tot jezelf, maar ook tot de ander – en tot je omgeving. Ik kijk graag naar mensen en hun vraagstukken vanuit dat systemisch kader. Je bent immers onderdeel van meerdere werelden: je gezin, relatie, werk-, sport- en leeromgeving, stad, de natuur, en ga zo maar door. Het is een gave uitdaging om daarin jezelf te vinden, zijn en blijven. Authenticiteit, de kracht van kwetsbaarheid en openheid staan daarin voor mij centraal.

Mijn missie is de wereld lichter en mooier te maken, door mensen met zichzelf en elkaar te verbinden. Dat doe ik met een combinatie van spiritualiteit, betekenisgeving, de natuur en de zakelijke wereld. Op een creatieve manier, ondersteund met methodieken en (gedrags)oefeningen en collega-professionals. Dit boek zie ik echt als onderdeel van die ‘power paden’. De focus ligt op jou als individu, je partner en jullie samen. Op kracht en groei, verbinding met jezelf en met anderen. Ik hoop dat jij net zoveel plezier beleeft aan het invullen en leren ervan, als ik aan het maken. Wat kan het leven toch een ontdekkingstocht zijn!

Elle Rowbottom

Elle: “Na een carrière als webdeveloper en online marketeer, bij diverse touroperators en reclamebureaus, ben ik in 2010 full time gaan werken voor mijn eigen bedrijf. Dat bestaat al sinds 2004 en is, met recht, een full service bureau. Van e-commerce tot drukwerk en van online marketing tot design, ik bied alles.

Werk en privé in balans houden is altijd een uitdaging geweest. Als ondernemer wordt je bedrijf onderdeel van je identiteit. Altijd bereikbaar zijn wordt in deze tijden van je verwacht. Vrije tijd is soms spaarzaam. Gelukkig vind ik mijn werk ontzettend leuk, maar ook genieten van mijn vrije tijd is belangrijk. Een tijd geleden kocht ik een guided journal en ben ik dagelijks mijn gevoel, stress niveau, geluk en dingen waarvoor ik dankbaar ben gaan bijhouden. Ik merkte dat ik beter en eerder stress signalen herkende, en privé een hogere prioriteit begon te geven.

Dit inspireerde mij om samen met Marleen onze eerste uitgave te maken: 100 dagen meer liefde. Een guided journal speciaal voor stellen, om meer verdieping en verbinding te vinden met elkaar. Deze guided journal is voor stellen, maar kan ook gebruikt worden voor vriendinnen of vrienden.”

Wij zijn zo enthousiast geworden, dat we van plan zijn meer uitgaves te maken, met andere thema’s. Denk aan 100 dagen meer geluk, 100 dagen meer succes, en meer!